fredag den 17. juli 2015

Hyldeblomst sirup





Så er det ved at være sidste chance for hyldeblomst sirup, for i år.
Jeg har netop lavet det mest fantastiske hyldeblomst sirup. Med ingefær, mynte og solbær blade.
Lige til at blive afhængig af.




Opskrift:
Ca. 30 hyldeblomstskærme
2 håndfulde mynte blade
8 solbær blade 
1 økologiske citroner
2 økologiske lime
8 cm. ingefær
2 spsk. citronsyre
650 g. økologisk rørsukker
300 g. brunt farin
1,5 l kogende vand 

Opløs og smelt sukkeret i det kogende vand. Hæld det derefter over de klar gjorde  ingredienser.  
Lad det trække på køl i 4 dage. 
Sigt det gennem et klæde inden saften kommer på Atamon skyllede flasker.




Det man ikke kan opbevare på køl er rigtig godt at komme i isterning poser. 
Så har man altid en læskende drik. To til tre tern i isvand.
Skål og rigtig dejlig fredag.





4 kommentarer:

  1. Ser rigtig skønt ud, fik desværre ikke selv lavet hyldeblomst saft i år
    er så fint som du anretter det på ser meget indbydene ud

    SvarSlet
  2. Tusind tak for de rosende ord. Det varmer virkeligt.
    Du kan nå det endnu. Her mod nord, er der stadig mange skærme til en dejlig drik

    SvarSlet
  3. Tusind tak for de rosende ord. Det varmer virkeligt.
    Du kan nå det endnu. Her mod nord, er der stadig mange skærme til en dejlig drik

    SvarSlet
  4. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited.Thank you.

    ทางบ้าน

    SvarSlet